Ankara Yangın Son Dakika : Son dakika haber! Bursa'da, ormanlık alanda yangın (2 ... - Makas atan trafik canavarı dükkana daldı.

Ankara Yangın Son Dakika : Son dakika haber! Bursa'da, ormanlık alanda yangın (2 ... - Makas atan trafik canavarı dükkana daldı.. Ankara'da bir depoda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Türkiye'nin en iyi haber sitesi. 10.07.2019 23:19 | son güncelleme: Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ankara yangın haberleri ve ankara yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Ankara'daki tüm son dakika haberlerini sayfamızda görebilirsiniz whatsapp haber hattı _0530 935 06 88_ @ankaradasondakika #ankara. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı.

Son dakika... Ankara'da korkutan yangın! - Son Dakika Haberler
Son dakika... Ankara'da korkutan yangın! - Son Dakika Haberler from i.milliyet.com.tr
Saat 19.30 sıralarında çıkan yangın, ankara büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonrası 23.30 sularında kontrol altına alındı. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor. Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. Mhp iki partiyi resmen sildi! Ankara'da bir depoda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi.

Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı.

Ankara\'nın kızılcahamam ilçesinde, soğuksu milli parkı\'ndaki ormanlık alanda yangın çıktı. Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. İsrail bir filistinliyi şehit etti. 10.07.2019 23:19 | son güncelleme: Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Saat 19.30 sıralarında çıkan yangın, ankara büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonrası 23.30 sularında kontrol altına alındı. Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor. Mhp iki partiyi resmen sildi! Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ankara'da iki gecekondu yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. En son ankara yangın haberleri anında burada.

Ankara\'nın kızılcahamam ilçesinde, soğuksu milli parkı\'ndaki ormanlık alanda yangın çıktı. Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. İlk gelen bilgilere göre en az 3 kişi hayatını kaybetti. Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor.

Son dakika haberi: Ankara'da yangın paniği! Fark etti ...
Son dakika haberi: Ankara'da yangın paniği! Fark etti ... from i4.hurimg.com
Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Hdp il binası önünde 'evlat nöbeti' ikinci haftasında. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. Ankara yangın hakkında son haberler. 1 temmuz'a kadar kapalı kalacak. Türkiye'nin en iyi haber sitesi.

Ankara'da iki gecekondu yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

Ankara'daki tüm son dakika haberlerini sayfamızda görebilirsiniz whatsapp haber hattı _0530 935 06 88_ @ankaradasondakika #ankara. Haberler yaşam haberleri son dakika: Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. İlk gelen bilgilere göre en az 3 kişi hayatını kaybetti. Yangın, saat 14:30 sıralarında osb'nde bulunan üç katlı bir binanın çatı kısmında çıktı. Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. Ankara yangın hakkında son haberler. Ankara'da bir depoda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi.

Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. En son ankara yangın haberleri anında burada. Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Ankara yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı.

Ankara'da korkutan yangın... Kuşlarını bırakmadılar - Son ...
Ankara'da korkutan yangın... Kuşlarını bırakmadılar - Son ... from i4.hurimg.com
Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Ankara büyükşehir belediyesinin yaptığı yazılı açıklamada, sunta mdf dükkanında saat 19.07'de çıkan yangına itfaiye ekiplerinin üç dakika içerisinde müdahale etmeye. Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Ankara yangın hakkında son haberler. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor.

Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı.

Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Yangın plazanın üstüne doğru devam ediyor. Alınan son dakika haberine göre, olay yerine gelerek incelemelerde bulunan ve yetkililerden yangına ilişkin bilgi alan ankara valisi şahin. Saat 19.30 sıralarında çıkan yangın, ankara büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesi sonrası 23.30 sularında kontrol altına alındı. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. İlk gelen bilgilere göre en az 3 kişi hayatını kaybetti. Türkiye'nin en iyi haber sitesi. Hdp il binası önünde 'evlat nöbeti' ikinci haftasında. İsrail bir filistinliyi şehit etti. Makas atan trafik canavarı dükkana daldı. Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor.

Ankara'daki tüm son dakika haberlerini sayfamızda görebilirsiniz whatsapp haber hattı _0530 935 06 88_ @ankaradasondakika #ankara yangın son dakika. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama